زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.

                                                                                                                      

 

مؤلفين: کامبيز نيکنام، سيدصادق حسيني_ در بازار گردشگري، مقوله آگاهي و شفاف‌سازي ساز و کار‌هاي گردشگري يک اصل مهم در جذب مشتري بوده و يکي از مؤلفه‌هاي اساسي موفقيت گردشگري، کشف بازارهاي مستعد، ارائه خدمات بهتر، شناسايي انگيزه‌ها و نيازهاي گردشگران و تأمين آن‌ها با هدف جلب رضايت آن‌ها در همه عرصه‌ها و ارکان و اجزاي گردشگري است .

صنعت گردشگري به عنوان مهمترين صنعت خدمات در پي بهره‌گيري از فرصت‌ها و مزاياي اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و تاريخي بوده و ضمن داشتن سهم ويژه در توسعه و در راستاي جهاني شدن، رقابت تنگاتنگي را در سطح بين‌المللي تجربه مي‌کند.

مؤلفان کتاب فوق در صدد هستند اهميت و چهارچوب اين صنعت سودآور را با ارائه الگوها و مفاهيم کاربردي و علمي به مخاطبين القاء کنند. به عقيده آن‌ها، صنعت گردشگري با ارائه گزينه‌‌هاي مختلف، يکي از عوامل مهم در جهت رشد و توسعه فراگير جوامع به ويژه کشورهاي در حال توسعه قلمداد مي‌شود.
بديهي است که کشورمان ايران، جايگاه منحصر‌به‌فردي در نقشه گردشگري دنيا دارد اما رسيدن به جايگاه بايسته و شايسته جهاني، همت مضاعف و اراده‌اي پولادين متوليان و مسئولان گردشگري را مي‌طلبد. امروز دولت مردان و صاحبنظران، آموزش را نوعي سرمايه‌گذاري مفيد و عامل کليدي در توسعه صنعت گردشگري مي‌دانند که اگر به درستي و هدفمند، برنامه‌ريزي و اجرا شود، مي‌تواند نقش مهمي در سرنوشت کشور ايفا کند.

کتاب حاضر را با موضوع و محوريت گردشگري و با رعايت سرفصل‌هاي آموزشي دانشگاه جامع علمي‌_کاربردي تدوين و تأليف شده است تا علاقه‌مندان و دانشجويان اين رشته بتوانند تا حدودي با مباني صنعت گردشگري و جايگاه آن در عصر جديد آشنا شده و شناخت نسبي از ماهيت و اثرگذاري اين صنعت در اقتصاد و توسعه ملي حاصل کنند.

سرفصل‌هاي اين کتاب عبارتند از: تاريخچه و سير تحولات گردشگري_تعاريف و مباني گردشگري_انواع گردشگر و دلايل سفر گردشگران_عناصر و مؤلفه‌هاي صنعت گردشگري_آثار گردشگري_توسعه پايدار گردشگري_ساماندهي گردشگري و سازمان‌هاي مرتبط_ برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري گردشگري_ گردشگري در عصر جهاني شدن و چشم‌انداز‌هاي اقتصادي آن


همچنين کتاب‌: هنرهاي شيعي در مجموعه تاريخي و فرهنگي شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي معرفي مي‌شود .

تأليف: حسن يوسفي_ملکه گلمغاني‌زاده _ دوره حکومت صفوي در تاريخ به عنوان عصر زرين فرهنگ شيعي ايران زمين در عرصه‌هاي مختلف تمدني از ادبيات تا مديريت انساني است. مهندسان و هنرمندان اين دوره پرشکوه تحت تأثير سبک‌هاي هنري پيشين به هر چه پربار شدن انواع شاهکارهاي هنري پرداختند و قدرت خلاقه خود را در آفرينش سبک‌هاي هنري به يادگار گذاشتند.

مجموعه مذهبي شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي به عنوان بزرگترين اثر خانقاهي و آرامگاهي جهان،‌ يک مکان جادوئي است که آثار آن يادآور بنيانگذاران جنبش‌هاي مذهبي و سياسي است که سرزمين ايران را پس از سده‌ها سکوت دوباره به سمت قدرت و شکوه هدايت کردند.
در هيچ‌ جاي ديگر ايران، حتي در اصفهان، کاشيکاري معرق، آن‌گونه که در صحن‌هاي اين بناي وسيع جلوه‌گر شده از چنان غناي کامل هنري برخوردار نيست.

نگارندگان کتاب نزديک به بيش از يک دهه‌ي پيش با ذوق و علاقه‌اي وصف‌ناپذير براي ثبت اطلاعات هنري و نقد و بررسي متون کتيبه‌اي و فلسفه نگارش آن‌ها در پي آن بودند که دانشنامه‌اي از تاريخ تزئينات هنري مجموعه مذهبي شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي را بر پايه اسناد علمي مستدل تهيه و تدوين کنند و آرايه‌هاي وابسته به معماري و دستاوردهاي هنري چهارصد ساله از تاريخ آن را به نهايت کمال، بررسي و در اختيار علاقه‌مندان و پژوهشگران هنر قرار دهند.

موضوعات کتاب هنرهاي شيعي در مجموعه تاريخي و فرهنگي شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي از چهار بخش عمده به شرح ذيل تشکيل مي‌شود: بخش اول (115-13): آرايه‌هاي هنري؛ بخش دو (157-125): کتيبه‌نگاري در مجموعه شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي؛ بخش سه (409- 163):‌ ويژگي‌هاي تزئينات کتيبه‌اي و غير کتيبه‌اي مجموعه شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي؛ بخش چهار (550- 417): اين بخش به عنوان آخرين گفتار مشتمل بر پيوست‌ها و ضميمه‌هاي گوناگوني چون گاهنگاري تاريخي و تحولات معماري بناهاي مجموعه تاريخي و فرهنگي شيخ‌صفي‌الدين اردبيلي، جدول‌هاي گوناگون قرآني، اسامي هنرمندان، کتيبه‌هاي حديثي،‌ دعايي،‌ تصاوير رنگي و کتابنامه است.

مطالب کتاب حاضر پايه مستندنگاري اطلاعات علمي تهيه پرونده ثبت جهاني مجموعه مورد بحث در سير تحول معماري و مطالعات باستان‌شناختي است که صحت علمي آن مورد تأييد کارشناسان سازمان تربيتي، علمي و فرهنگي سازمان ملل يعني يونسکو قرار گرفته است.

کتاب حاضر توسط انتشارات ياوريان اردبيل در قطع رحلي در بهار 1389 به چاپ رسيد

DESIGN BY SOORI
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای مدیران این سایت محفوظ می باشد