زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.

                                                                                                                      

 

متخصصان تغذیه معتقدند خرما از جايگاه ويژه‌اي در ميان محصولات كشاورزي برخوردار است: سرشار از پتاسيم  و آهن، غني از ويتامين‌هاي E، B، A،D  و داراي املاحي نظير روي و منگنز است.

بسیاری از آن‌ها توصيه مي‌كنند كه به هنگام نوشيدن چاي، خرما را جايگزين قند يا شكر كنيم و اگر مدت‌هاست كه از یک خواب راحت و آرام بي‌نصيب مانده‌ايم، هر شب پيش از رفتن به رختخواب، يك يا دو عدد خرما بخوریم به همراه يك ليوان شيرگرم.

«خرما در پيشگيري و كنترل بسياري از بيماري‌ها نقش دارد.» اين را دكتر رامين ايراني، پزشك متخصص بيماري‌هاي داخلي مي‌گويد و ادامه مي‌دهد: «پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي، حوادث مغزي و حتي پيشگيري از بروز برخي سرطان‌ها مانند سرطان روده بزرگ و سرطان معده در مورد خرما بحث شده، اما بيماري‌هاي ديگري هم هستند كه اغلب پزشكان، خرما را جزئي از رژيم‌ درماني آن‌ها مي‌دانند: زخم‌هاي مقاوم به درمان، اختلال در جذب و دفع غذا،‌ افت توانايي‌هاي جنسي، ام اس، سنگ مثانه، برونشيت و...»

پزشكان متخصص بیماری‌های زنان و زايمان و متخصصان اطفال نیز خرما را به دلايل ديگري توصيه مي‌كنند: «خوردن خرما، شير مادر را زياد مي‌كند و از سوء‌تغذيه كودك جلوگيري مي‌كند. مقابله با اختلالات دوران بارداري، رفع تُردي و زودشكني استخوان‌هاي كودكان، پيشگيري از سوء‌تغذيه و اختلال جذب و دفع غذا در اطفال جزو خواص همين مادة مغذي است.»

DESIGN BY SOORI
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای مدیران این سایت محفوظ می باشد