زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.

                                                                                                                      

 

هتل‌ها ، آشناترين و رايج‌ترين اماکني هستند که مسافران براي اقامت چند روزه خود در شهر‌هاي مقصد به آنها مراجعه مي‌کنند. طبقه‌بندي هتل‌ها بر اساس بودجه و قدرت اقتصادي مسافران حاصل شده است؛ ازهتل‌هايي بدون ستاره گرفته‌ تا آنهايي که هويت خود را بر تعداد ستاره‌هاي اطراف اسمشان مي‌بينند. مي‌دانيم هتل‌هاي بي‌شماري در سراسر جهان،‌ با انواع و کيفيت‌هاي گوناگون،‌ خدمات متعددي را به مسافران ارائه مي‌دهند، دراين ميان برخي مستقل بوده و بسياري از آنها در غالب گروه‌ها يا هتل‌هاي زنجيره‌اي قرار گرفته‌اند.

به نظر شما کدام گروه ، بيشترين تعداد اتاق هتل‌ها را به خود اختصاص داده‌اند؟ اين گزارش بر اساس آمار ارائه شده از سوي سازمان هتلداري ام کي جي 10 نام برتر در حوزه هتل گروه‌ها را براي شما معرفي کرده ‌است. آنچه مي‌خوانيد برترين هتل گروه‌هاي زنجيره‌اي جهان محسوب مي‌شوند.


هتل اينترکانتيننتال (Intercontinental Hotel Group):
از سال 2004 تاکنون، گروه هتل اينترکانتيننتال رده نخست بزرگترين گروه هتلداري جهان را از آن خود کرده است. شرکتي با بيش از 600 هزار اتاق هتل در سراسر جهان.

در نيمه دوم سال 2008،‌ 25 هزار اتاق به اتاق‌ هتل‌هاي اين گروه افزوده شد و با افزايش 250 هزار اتاق تا چند سال آينده، مي‌توان با اطمينان اظهار داشت که اين گروه هتل همچنان در رده برترين‌هاي اين صنعت باقي خواهد ماند.

رشد هتل‌هاي اينترکانتينتال در سال‌هاي اخير به دليل توسعه مسافر خانه‌ها و هتل‌ بوتيک‌هاي اين مجموعه در اروپا بوده است. اين روند بارشدي 9/5 درصدي اين گروه را به يکي از گروه‌هاي پيشرو هتلداري جهان بدل کرد.

گروه هتلداري ويندهام (Wyndham Hotel Group):
گروه هتلداري ويندهام دومين موسسه هتلداري جهان است. اين هتل که در کشور آمريکا قرار دارد به طور ساليانه در افزايش تعداد اتاق‌هاي خود رشدي 7/7 درصدي را دارا است. يکي ديگر از دلايل رشد اين شرکت هتلداري خريد دو شعبه از گروه هتلداري هيات است که نزديک به 400 هتل را به دارايي‌هاي اين مؤسسه افزوده است.

موسسه هتلداري بين‌المللي ماريوت (Marriot International):
اين شرکت علاوه بر رشدي 7/4 درصدي با طرح‌هاي جديد توسعه شمار هتل‌هاي خود را به 800 شعبه با 125 هزار اتاق افزايش داده و سومين رتبه بزرگترين گروه هتلداران جهان را به خود اختصاص داده است. علاوه بر آن سرمايه‌گذاري درمناطق مختلف و توسعه شعبه‌هاي متنوع در سراسر جهان نيز دلايلي روشن بر جهاني شدن اين گروه هتلداري است.


هتل هيلتون (Hilton Hotels):
هتل هيلتون چهارمين هتل برتر جهان است. رشد اين هتل‌ها که در سال 2008 با افزوده شدن 300 هتل ديگر به آن در حال گسترش است. اين گروه را به يکي از قويترين شرکت‌هاي هتلداري آمريکا تبديل کرده است. علاوه بر شرکت پايه که در آمريکا به فعاليت مي‌پردازد،‌ تسريع هتل سازي شعبات بين‌المللي آن همچون دابل‌تري، تفرجگاه‌هاي هوم وود،‌هتل‌ باغ هيلتون، هتل ‌هامپتون و چندين شعبه ديگر، افزايش و گسترش جهاني را نصيب اين گروه هتلداري کرده‌اند.

گروه هتلداري آکور (Accor Group):
گروه هتل داري آکور با 500 هزار اتاق هتل و رشد ساليانه 7/3 درصدي رتبه پنجم اين فهرست را به خود اختصاص داده است. اين گروه به تازگي با افتتاح هشتصدمين شعبه آيبيس (Ibis) خود در شانگهاي چين، گستره فعاليت‌هاي خود را به شرق آسيا نيز کشاند. گفتني است گروه هتلداري آکور با سرمايه‌گذاري در زمينه‌هاي مختلفي همچون حضور در مسابقات فرمول يک و هتل‌هاي اتاپ (Etap) جايگاه مناسبي در بخش اقتصادي جهان به دست آورد. طرح توسعه اين گروه همچنان ادامه داشته و در آينده‌اي نزديک 105 هزار اتاق جديد به آن اضافه خواهد شد.

گروه هتلداري انتخاب (Choice Hotels):
با نسبت رشد جهاني 5/4 درصدي در افزايش تعداد اتاق هتل‌هاي تحت تملک، اين گروه باز هم موفق به تغيير رتبه خود و جدا شدن از رده ششم فهرست برترين گروه هتل‌هاي جهان نشد.

با اين وجود، شعبه پيشرو آن در منطقه کامبريا با ساخت 12 هتل فعال و در اختيار گرفتن 61 منطقه تفريحي همچنان به رشد سريع خود ادامه مي‌دهد. به منظور کسب بازاري بهتر در ميان گروه‌هاي هتلداري جهان اين مؤسسه با تغيير خدمات خود همچون ايجاد دو شعبه بيشتر، خدمات کاملتر و ارائه بسته‌هاي اقامتي بهتر، سعي در حفظ خود در ميان ساير شرکت‌هاي هتلداري مي‌کند.

گروه‌ هتلداري بست وسترن (Best Western):
اين گروه که در اروپا، مخصوصاً فرانسه توسعه يافته، به رغم کاهش يک درصدي در توسعه جهاني خود، همچنان خود را به عنوان يکي از شرکت‌هاي برتر هتل‌سازي جهان حفظ کرده است. اين شرکت با تأسيس اولين هتل پنج ستاره خود در شهر پراگ چک در سال 2008، جايگاهي تازه در ميان هتلداران مرفه اروپا به دست آورد. اين شرکت اميدوار است با تأسيس شعباتي در چين و دبي همچنان به روند صعودي و ارتقاء خود در سطح برترين شرکت‌هاي هتلداري جهان ادامه دهد.


هتل‌ و تفرجگاه‌هاي استاروود (Starwood Hotels & Resorts):
مؤسسه هتلداري استاروود با در اختيار گرفتن و احياء 70% درصد از هتل‌هاي مجموعه هتلداري شرايتون که در حال حاضر در آغاز تعطيلي قرار دارد تا حدودي مانع از توقف کامل آن شده است. امروزه به رغم تعطيلي 20هتل و به حدنصاب نرسيدن معيارهاي جهاني، اين مؤسسه با راه‌اندازي 10 هتل، موفق به کسب رتبه هشتم برترين‌هاي اين صنعت شده است.


گروه هتلداري کارلسون (Carlson):
اين شرکت با در اختيار داشتن 150 هزار اتاق و رشد ساليانه دو درصدي در رتبه نهم 10 شرکت برتر هتلداري جهان قرار گرفته است. اگر چه اين شرکت با توسعه شعبه‌هاي خود در اروپا به رشدي متعادل دست پيدا کرده اما به عقيده گردانندگان خود، دسترسي به بازار منطقه آسيا اقيانوسيه و توسعه اتاق‌هاي خود به 20 هزار اتاق، اولين هدف آنها در مسير توسعه محسوب مي‌شود.


گروه هتلداري بين‌المللي هيات ( Global Hyatt):
شايد کاهش 4/17 درصدي اين شرکت هتلداري در توسعه شعبات و ارائه خدمات آن را در آخرين رتبه 10 شرکت برتر هتل‌داري جهان قرار داده است.
برخي اين روند کاهنده را تمرکز اين گروه بر بخش هتلداري مي‌دانند. اما به گفته ديگر کارشناسان تمام اين شعبات در آينده‌اي نزديک اين گروه را به رشدي پايدار خواهند رساند.

سيد محمد برازنده

DESIGN BY SOORI
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای مدیران این سایت محفوظ می باشد