لارناکا روی شهر باستانی کیتون ساخته شده و یکی از زیباترین شهرهای ساحلی قبرس است. طبیعت زیبا، غذاهای لذیذ و تاریخ افسانهای لارناکا، میزبانی همیشگی برای مسافرهای تمام دنیا به وجود آورده است.
لارناکا هر چهار فصل سال تفریحات خودش را دارد؛ از ورزشهای آبی و سواحل شلوغ و رنگارنگ در بهار و تابستان گرفته تا کوههای ترودوس و اسکی زمستانی، همهی خوشگذرانیها در این شهر ساحلی کوچک جمع شده است. مثل بیشتر شهرهای دنیا، بهار لارناکا با وجود گلها و آب و هوای معتدلش، وقت دوستداشتنی سفر است.
بزرگترین فرودگاه قبرس، فرودگاه بینالمللی لارناکاست که در کنارهی ساحل و نزدیک دریاچهی نمک لارناکا قرار گرفته. فرودگاه از مرکز شهر فاصلهی چندانی ندارد و رفت و آمد به آن با تاکسی، اتوبوس و مینیبوس راحت است. تاکسیهای لارناکا، دفتر و ایستگاههای مشخصی دارند و این طور نیست که دائم در سطح شهر حرکت کنند. هزینهی تاکسی نسبتاً بالاست و یکشنبهها و روزهای تعطیل گرانتر هم میشود. بیشتر مسافرها از مینیبوس برای گشت و گذار در شهر استفاده میکنند. مینیبوسها کرایهی پایینی دارند، تابستانها مجهز به کولر هستند و ایستگاههایشان در تمام محلهها به چشم میخورد. انتخاب محل اقامت از بین هتلهای بیشمار لارناکا کار آسانی است، اول چرخی در راهنمای سفر زورق بزنید و ببینید کدام یکی از تفریحات لارناکا را بیشتر دوست دارید، بعد محل هتل را با توجه به فاصلهای که با این مناطق دارد، مشخص کنید و از مجموعهی هتلهای زورق در صفحهی جستجو، یکی را انتخاب کنید. هزینهی هر شب اقامت در لارناکا به سلیقهی خودتان بستگی دارد، از هتلهای پنج ستاره و خیلی لوکس گرفته تا هتل آپارتمانهای جمعوجور در این شهر پیدا میشود. اگر هتلهای کنار دریا را انتخاب کنید، به پلاژهای اختصاصی دسترسی دارید و غذا و نوشیدنی هم برای شما در ساحل سرو میشود؛ ولی برای ورزشهای آبی مثل موجسواری، غواصی و قایقسواری باید به سواحل عمومی بروید. لارناکا ساحل تفریحی و لنگرگاه زیبایی دارد که تابستانها طرفدارن آفتاب و آبهای گرم اقیانوس آنجا را از یاد نخواهند برد. غواصی در دریای شفاف قبرس ورزش محبوبی است و بقایای کشتی به گل نشستهی زنوبیا را هم میتوان زیر آب تماشا کرد. قایقها امکان رفتن به شهرهای ساحلی دیگر قبرس را نیز به شما میدهند و برنامههایشان را میتوانید از اطلاعات هتل و یا دفترهایشان در مراکز خرید بگیرید. ساحل لارناکا پرومناد را برای یک پیادهروی در غروب از دست ندهید.
برای دیدن آثار باستانی و نشانههای تمدن چند هزارسالهی قبرس، چند گزینهی خوب در لارناکا وجود دارد؛ مهمتر از همه کلیسای آژیوس لازاروس در جنوب لارناکاست؛ اسقف این کلیسا، لازاروس بوده که به خواست حضرت مسیح زنده شده و با تبعید یهودیان تا پایان عمر در لارناکا و این کلیسا زندگی کرده است. موزهی بیزانسی نیز در داخل محوطهی کلیسای لازاروس قرار دارد و مجموعهای از آثار باستانی ، سکهها و اشیای تاریخی قبرس را در خودش نگه داشته.
مسجد حلا سلطان که زادگاه دایهی حضرت محمد بوده، به تکهی حلا سلطان معروف است و نزدیک به فرودگاه و دریاچهی نمک واقع شده؛ این دریاچه، زمستانها هتلی طبیعی برای هزاران فلامینگوی مهاجر است و به همین دلیل به آن دریاچهی فلامینگوها نیز میگویند.
لارناکا خیلی بیشتر از ساحل و دیدنیهای دیگرش، غذا و نوشیدنی دارد. در کل قبرس به خاطر قرارگرفتن بین دو کشور یونان و ترکیه، که خوشمزهترین کشورهای دنیا هستند، تنوع غذایی هر دو سرزمین را در خودش دارد. در کنار همهی وعدهها، از صبحانه تا شام، لیمو و زیتون سرو میکنند و در ساخت پنیرها و ماستهای متنوع بسیار حرفهای هستند.
اصلیترین خیابان لارناکا، خیابان فینیگوودس یا همان خیابان نخل است که برای اهالی شهر هم جایی دوستداشتنی است؛ عصرها میشود در یکی از کافههای این خیابان برای مدتی نشست و قهوه یا نوشیدنیهای لیمویی سفارش داد یا در میان مغازهها و فروشگاههای فینیگوودس چرخید و صندل حصیری و لباسهای سبک و خنک ساحلی خرید. چند تا رستوران معروف هم اینجا هستند که کبابچوبیهای بینظیری دارند. اگر بیشتر از اینها میل به خریدکردن داشتید، لارناکا چند تا مرکز خرید مدرن دارد که برندهای مطرح جهان را آنجا میتوان پیدا کرد. مرکز خرید سیتیپلازا یا مرکز خرید Chris Cash & Carry علاوه بر فروشگاه، رستوران و سینما و سالن مخصوص بازی بچهها دارند و با اینکه قیمت اجناس بالاست ولی حراجهای گاه به گاه نمیگذارد با دست خالی به خانه برگردید.
اگر وقت بیشتری در لارناکا داشتید، موزهی باستانشناسی را نیز از دست ندهید؛ موزهی باستانشناسی کلکسیون کاملی از سفالهای این منطقه را به نمایش میگذارد، در خیابان کالوگریون قرار گرفته و تا ساعت پنج بعدازظهر امکان بازدید از آن وجود دارد.